Jullie ook de beste wensen - Reisverslag uit Singapore, Singapore van John Lingen - WaarBenJij.nu Jullie ook de beste wensen - Reisverslag uit Singapore, Singapore van John Lingen - WaarBenJij.nu

Jullie ook de beste wensen

Door: papa lingen

Blijf op de hoogte en volg John

01 Januari 2010 | Singapore, Singapore

Wat gaat de tijd toch snel. komen we in Singapore aan, is het 7 uur later. Het vliegtuig ging ook harder dan gedacht. Op lokale tijd waren we ergens bij Calcutta. In Singapore was het nieuwe jaar alweer enkele uren oud.

Wim, Calcutta hadden we niet tijdig in de gaten. We hebben je cadeautje bewaard tot 'ons' oud en nieuw. Heel erg bedankt.

We hebben nog weinig spannends beleefd en het fototoestel zit nog onderin de tas. Voor het moment dus alleen onze beste wensen voor iedereen.

Greet & John

• 01 Januari 2010 - 12:57

Hans G. Te V.:

Hoi daar, hadden ze wel champagne aan boord toen je door het oude- naar het nieuwe jaar vloog? Beste wensen mensen, en een goed jaar!

• 01 Januari 2010 - 20:13

Wim En Renske:

Jullie ook nog een keer de beste wensen, we hebben vaak aan jullie gedacht vandaag... Als het goed is zijn jullie nu al in NZ, geniet ervan! Tot mails!!

• 04 Januari 2010 - 02:54

Frida:

Een beetje laat,maar welcome to New Zealand again. Sorry about the weather to day,but maybe the forcast was wrong,have a great trip.