Doe ons toch maar zon - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Lingen - WaarBenJij.nu Doe ons toch maar zon - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Lingen - WaarBenJij.nu

Doe ons toch maar zon

Door: papa lingen

Blijf op de hoogte en volg John

22 December 2009 | Nederland, Tilburg

De mama's en papa's zullen nooit meer in de oorspronkelijke samenstelling op reis gaan. Papa Willem is helaas niet meer. Toch blijven we bij de destijds gekozen naam. Vanwege de onvergetelijke herinneringen tijdens onze eerste reis.

Eigenlijk hadden we het plan om drie maanden een wereldreis te maken. Hing samen met de verkoop van ons huis. Dat ging anders dan gepland wat ons dwong tot een 'change of plans'. "Dan maar alleen Nieuw Zeeland", zei Greet. En dat gebeurt dan meestal. Prettige bijkomstigheid: het is daar zomer. We hadden allang besloten dit jaar niet naar de sneeuw te gaan. Krijg je het ongevraagd in je voortuin. Opzouten. (Overigens zojuist ontdekt dat er in de supermarkt geen pak zout meer is te krijgen).

We vertrekken op oudejaarsdag. Scheelt 300 euro p.p. Op de jaarwisseling zullen we toosten ergens boven Abu Dabi of zoiets. Bij Singapore Airlines hebben ze vast geen oliebollen. Maar om die nou mee te nemen.... Dan maar gebakken banaan.

We hopen dat veel van onze oude en nieuwe relaties zich zullen aanmelden voor de e-mail service. Je krijgt dan automatisch bericht of we iets nieuws geplaatst hebben. Doen hoor!

• 21 December 2009 - 18:28

Wim En Renske:

We zouden wel met jullie mee willen!!!! We gaan jullie wel missen hoor, zeker nu we het gewend zijn dat jullie 'om de hoek' wonen...
    Geniet nog even van de voorbereidingen, want oudejaarsavond is het zo!

• 25 December 2009 - 21:15

Frida Dobson:

What leuk ,Sorry I did not reply earlyer We are in Henderson by wilma and I did not check my emails since the 12th.When and where are you ariving in Auckland or wellington.