Mag de ventilator weer aan - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van John Lingen - WaarBenJij.nu Mag de ventilator weer aan - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van John Lingen - WaarBenJij.nu

Mag de ventilator weer aan

Door: papa lingen

Blijf op de hoogte en volg John

16 Maart 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur

"Honeymoon?" vraagt de douanebeambte in Auckland als hij onze bestemming ziet. We zien er ook stralend uit, na drie weken rondtoeren. De bestemming leent zich er uitstekend voor, maar gezien onze keuze voor gescheiden grote bedden is het allerknuste er van af. Bij ons is het echte liefde.

Het is hier stinkend heet. Zo heet dat je alleen maar behoefte hebt om in de schaduw bij het zwembad te zitten. Greet ziet een uitdaging in de achterliggende bergen, maar na de eerste dag is ook zij ervan overtuigd dat die alleen 's nachts te beklimmen zijn.

De mensen zijn hier uiterst vriendelijk en de prijzen vallen voor onze begrippen nogal mee. Het resort wordt angstvallig gesloten gehouden voor ongewenste bezoekers. Buiten de hekken is het een andere wereld. Zo betaalden we voor ons eerste Maleisische diner de somma van 140 RM oftewel nog geen 35 euro voor ons vieren, inclusief de drank (en dat hakt erin bij ons).

Je komt hier van alles tegen inclusief een kolonie apen, gekko's, salamanders en wat dies meer zij. Helaas niet te filmen meestal.

Wij houden het wel uit tot zondag. Als we maar niks doen.

• 16 Maart 2006 - 03:48

Frida:

Lekkere fietsarmpies hebben jullie zeg! Ik ben ten minste gewoon helemaal wit. ik ben STINKEND JALOERS op jullie. tot maandag. ik kom jullie wel ophalen hoor, om zes uur ´s ochtends.

• 16 Maart 2006 - 08:19

Monique:

Hier nog een jaloerse dochter. Zit ik hier op mijn werk te kijken naar jullie, hangend aan de bar in een zwembad. Life is a bitch....groetjes en tot maandag!

• 17 Maart 2006 - 15:10

Haye:

Gryt,
    Hwat sjochst wyt

• 17 Maart 2006 - 23:35

Marianne En Loes:

Gefeliciteerd met het huwelijk van jullie dochter en schoonzoon.
    En ja hoor we hebben je gezien in trouwpak en BIKINI. En we moeten zeggen je zag er goed en mooi uit.
    En die kleur bevalt ons wel,warr haal je die vandaan?
    Veel plezier nog de laatste dagen en we zien je graag weer terug op heemstate (er is heel wat veranderd maar dat merk je zelf wel)

• 18 Maart 2006 - 03:34

Wim En Renske:

Wij zijn niet jalours, maar dat komt misschien omdat we in Fiji zijn. Veel plezier nog.