Precies wat we er van verwacht hadden - Reisverslag uit Whakapapa Village, Nieuw Zeeland van John Lingen - WaarBenJij.nu Precies wat we er van verwacht hadden - Reisverslag uit Whakapapa Village, Nieuw Zeeland van John Lingen - WaarBenJij.nu

Precies wat we er van verwacht hadden

Door: papa lingen

Blijf op de hoogte en volg John

11 Maart 2006 | Nieuw Zeeland, Whakapapa Village

Wat gaat de tijd toch snel. De bruiloft is alweer voorbij. Het was grandioos. Klein groepje, met alleen de ouders, de twee onverwachte bezoekers en de Nieuw-Zeelandse familie van Renske (en nu dus ook van Wim). Weerzien met haar nicht na een jaar of 18 (ditmaal vergis ik me niet).

De trouwdag begon veelbelovend. Eindelijk zagen we sneeuw op Mt. Ruapehu. Dat duurde echter niet lang genoeg. Om twaalf uur zat hij weer in de mist. Temperatuur had iets hoger gemogen. De lunch kon nog in de publieke schuilhut worden genuttigd. Voor de plechtigheden werd plan B uit de kast getrokken: binnen. Maakt niet zo heel veel uit, want er zijn zoveel grote ramen dat je dat amper merkt.

De foto's vertellen meer dan we hier kunnen opschrijven. Het was heel origineel van opzet, een schattige ceremoniemeester annex ambtenaar. Ze hield zelfs een toespraakje in het Maori, gevolgd door de Engelse uitleg. Verder zenuwachtige ouders, spitsige toespraken en, na een korte wandeling op de vulkaan, een 'eenvoudige, doch voedzame maaltijd' om het af te sluiten.

Vandaag trekken we weer verder met de camper. Jammer van dat lekker zachte hotelbed. We zien af van de Tongariro Crossing. Daarvoor moet het echt hoogzomer zijn of je moet een prof-uitrusting hebben. Boven waait het 40 km/h en er zit zoveel bewolking dat je amper het pad kunt zien. En het gaat om de uitzichten natuurlijk. Die zijn er dus niet op dit moment.

Veel plezier met de foto's.

• 11 Maart 2006 - 08:30

Toon En Willeke:

Mamas en papas van het jonge bruidspaar.
    Aan de fotos te zien heeft eR niemand bezwaar gemaakt. Dus: GEFELICITEERD!!

Nog veel plezier toegewenst vanuit Bergen op Zoom.

Groeten Toon Tax en Willeke

• 11 Maart 2006 - 09:50

Corrie Franken:

Wat leuk, at wij mee mogen en konden kijken!
    Nogmaals geluk gewenst.
    groetjes corrie

• 11 Maart 2006 - 09:54

Willem En Fokje:

Wim en Renske, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. We wensen jullie veel geluk toe. Ook de vaders en moeders gefeliciteerd. De foto's net bekeken, zo te zien een erg leuke dag geweest. We wensen jullie verder nog een leuke vakantie. Tot ziens

• 11 Maart 2006 - 12:35

Beppe Kroodsma:

prachtige foto's
    jullie zien er gezond uit
    gefeliciteerd met jullie trouwdag met de groeten en een dikke smakkerd van beppe kroodsma

• 11 Maart 2006 - 12:44

Frida:

He mam, hoe vond renske je trouwpakje? Wat een supermooie omgeving. Nog veel plezier verder. En tot over een week. wat gaat de tijd toch hard, kan niet wachten tot jullie terug zijn

• 11 Maart 2006 - 14:12

Ijpe & Jantje:

van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Leuke foto's en beppe heeft ze ook al gezien. Als het gelukt is, heeft beppe jullie ook gelukgewenst.

alles oke in buitenpost alsmede veenwouden. Het is hier nog winters!!!!

Doei!!

• 13 Maart 2006 - 11:06

Monique:

Het was heerlijk om vanmorgen de stem van een mama en een papa te horen. Wat genieten jullie daar zeg!! Nog veel plezier op Lankawi en tot volgende week. Liefs